snart
jag är snart hemma. hemma i min lilla by, hemma lagom tills det är dags att packa om väskan för att fara söderut. men först ska vi ta emot en kattvakt och en snickare. & sen blir det middag med barnen. och sen, kanske sen kan jag få tid till att packa och tvätta håret och sova.


packa dator, kamera och objektiv. ska man till barcelona behövs olika objektiv, så är det bara. och därför bli packningen en aningens mer avancerad än förväntat. glömmer liksom bort att de där sakerna också tar plats. ni som bloggar vet. kamera, linsskydd, motljusskydd, laddade batteri, kabel eller minneskortsläsare, dator och laddare. utanpå alla kläder, skor och hudvårdsprodukter och dylikt.


men sen, när jag är klar med den där packningen, packningen som ska täcka en weekend och inte en vecka *note to self WEEKEND!!!*, då, då ska jag slappna av och njuta av att vi har lite semester, min kära make och jag.


för det börjar nu, semestersäsongen. vi har så många resor inbokade nu att jag nästan behöver nypa mig i armen för att tro att det är sant. och det är en total lycka. att få lov att se både ett par dagar framför sig och ett par månader. att veta att vi ska fira födelsedagar ihop med dem vi tycker om i ett varmare klimat. där, där solen står högt, sanden är het och sangrian är törstsläckande.jag har sagt det innan men jag säger det gärna igen.


det är en ynnest
en ynnest att få vara så här privilegierad. 
lucky me!
Kommentarer

Populära inlägg