så var det måndag igen

så har en helg till kommit och gått och det blev visst måndag igen. men vilken helg det har varit. fullt ös från första till sista sekund känns det som.

och det får man ju vara tacksam för.

vi har hunnit äta långbrunch på stadsparkscaféet, gå en kort promenad (barnen blev toanödiga och nöden som ni vet har ingen lag när det gäller barn), riva tak, äta goda middagar, shoppat, haft en av inez klasskompisar på besök för övernattning och sett film med wille.

det var bara lördagen det.

och så har vi hunnit fira wille som hade namnsdag i går. och vi firade naturligtvis med en kladdkaka för om det är något wille älskar så är det kladdkakor.

vi bjöd in finaste grannarna och hade ett spontant eftermiddagskalas med saft/kaffe och kladdkaka. sen övergick kalaset till att bli en grillmiddag hemma hos grannarna med allehanda korvar och drycker.

så skönt när man har den möjligheten.

men nu är det måndag och jag jobbar hemifrån för wille har drabbats av ögoninflammation. som tur var är han pigg för övrigt så det går utmärkt att jobba samtidigt som han leker med lego eller spelar batmanspelet (också lego). dessutom fick jag över åsa på kaffe då hon också jobbar hemifrån idag, så det är lite som att sitta på kontoret och jobba fast ändå inte.

men nu måste jag avsluta för nu måste jag en snabb sväng in till stan för samtal med min chef.

men vi hörs senare.Kommentarer

Populära inlägg