nedräkningen kan börja.
Bilder lånade från nätet: sök barcelona på google


jag har längtat så länge nu, längtat efter att få komma iväg. men nu börjar det faktiskt närma sig, på riktigt. bara några få korta arbetsveckor kvar och sen bär det äntligen av till en av mina favoritstäder:

barcelona.

jag räknar dagarna, tjugo tills vi åker, tolv är arbetsdagar och tio av dem spenderas i dessutom göteborg. det kommer gå snabbt det här. och mitt i allt är det påsk och mer ledighet och långa, sköna, långsamma morgnar i sängen.

jag ser fram mot lite varmare vindar, lite färg på kinderna, lite smattrande spanska ordsalvor i öronen när man går ut på kafé på morgonen för sin latte och start på dagen.

eftermiddagar i solen med ett glas cava, hand i hand genom trånga gränder i barri gòtic, kyrkor och fantastisk artkitektur. långa middagar med tapas och kannor med vin och vatten. utsikten över medelhavet som det är så lätt att nå från stora delar av staden.

jag längtar efter långkjol och sandaler, t-shirt, linne och tunna byxor. efter omfamnande dagar och egentid med den älskade. efter nattsudd i ögonen och en varm mage full av god mat.

det är tjugo dagar tills vi åker, tolv är arbetsdagar och tio av dem spenderas dessutom i göteborg.

det kommer gå snabbt det här.

Kommentarer

Populära inlägg