men hallå! sommaren!
men hej påskaftonsafton!
har ni haft en härlig dag bloggvänner? vi har haft det magiskt. vädret kom verkligen som på beställning och vi har mumlar och utbrustit "men vilket väder". och njutit av sommaren (som tydligen kom två dagar i april i år). vi har suttit i trädgården och sagt att det mer kändes som midsommarafton, fast nej, för på midsommar brukar det inte vara så här fint väder.


det är verkligen bara att tacka och ta emot. det är ju precis dte här jag älskar, dager utan fasta planer där det är helt ok att lulla runt i trädgården, gå barfota, sitta i en solstol och bara njuta och umgås med trevligt folk (svärmor).


ja vi har verkligen haft världens skönaste dag. och vi gjorde lagom mycket mat som vi inte kommer behöva äta i flera dagar i rad (bara i morgon till lunch) och det var fräscht och gott. och till kräftskivan i somras köpte jag snapsen ni ser ovan. men eftersom vi dricker ungefär två snapsar på ett år så hade vi kvar snaps i en gammal flaska som vi tömde då ist. så den vi köpte i augusti fick komma fram nu och den var förvånansvärt god. men vi drack knappt mer än en snaps var i alla fall. men tips om ni vill ha en mild och god snaps som man kan dricka utan att man gör grimaser efteråt.


och vet ni, vi åt vår påskmiddag utomhus. det är banne mig nästan för bra för att vara sant. men sant är det och det är så skönt att vara lite tung i magen och ögonlocken efter en dag med massor av luft och sol. vi har verkligen tankat d-vitamin så att det sprutar ut ur öronen. och i morgon väntar en lika bra dag.


ren och skär lycka. det är vad detta vädret är, ren och skär lycka.


och påskharen kom med finfina presenter även till mig. lucky me!


men nu får jag nog ägna mig åt sällskapet. jag har råkat visa 2048 för dem och sen dess är de hooked :-) tur det för det är jag med.


ha en fortsatt härlig påsk!
Kommentarer

Populära inlägg