magiskt
barcelona
vi har haft fyra underbara dagar i barcelona. med skönt väder, god mat, kalla drycker och massor av sevärdheter. och vi slapp bli rånade :-) barcelona är väldigt känt för den stora rånrisken man jag har som tur var aldrig råkat ut för något de fyra och en halv gång jag varit där. så vi har kunnat njuta till fullo utan att råka ut för tråkigheter.


och jösses vad vi har njutit. av att sitta i solen och titta varandra djupt in i ögonen över ett iskallt glas rosé, att ha massor av tillsammatid, något vi inte haft på ett tag, inte så koncentrerat. det är mycket värt. att kunna prata utan att bli avbrutna av telefoner, barn, måsten och allt annat, vad det nu än må vara.


det blev såklart en del bilder. det tenderar att bli det. så vi tar dagarna i ordning tycker jag. det blir liksom lättast så.


och första dagen bestod mest av transportation och avkoppling. först flög vi ju och jag är som bekant inte jättebundis med flygplan men det gick ganska bra och ner kom vi. dock var det ju samtidigt ett plan från kastrup på väg till oslo som fick gå ner i göteborg på grund av nån "kapare" så vi kunde ju haft otur. det var lite läskigt att höra så där efteråt.


men men. den lilla darrningen korrigerades snabbt med lite tapas, ett glas vin, en kall öl och en stort glas gazpacho och ett par timmar i solen.


solen. bästaste, bästaste, bästatste!
johan lånar mina solglasögon och blir genast väldigt stekig.
här brände jag mig inte alls på armarna, inte alls.
så där satt vi i några timmar och njöt precis som de sommartörstande, vinterbleka skandinavier vi är. och eftersom solen inte tar så här års (i år heller) så brände jag mig inte alls på armarna. inte alls.


tur jag hade några långärmade tröjor med mig annars hade de resterande dagarna nog fått spenderas inomhus...


så går det när man inte riktigt tänker sig för. men det gick bra ändå och de där timmarna i solen gjorde under för min själ. ett hav så vackert att det gör ont i hjärtat, den bästa mannen i hela världen med min hand i sin, semester och sol. det blir inte mycket bättre än så.


jag lovar.


så så startade semestern. med en aningens sönderbrända armar, en pir med massor av sol och kärlek och flera dagar framför oss att utforska staden.


magiskt!
Kommentarer

Populära inlägg