jo, jag är nog världens bästa fru.foto: johan


känner att jag är en tråkig fru just nu, iom att jag är borta så mycket. denna veckan är jag förvisso "bara" borta tre dagar men ändå, det tär på oss. inte för att det är något vi inte pallar, tvärt om, men det är ju så förbenat tråkigt!

hotell i all ära men det är tusen gånger mysigare att somna tätt ihopslingrade i sängen hemma med världens tjockaste men även sötaste kisse under ena armen  och världens mest underbara man bakom ryggen än att somna i en ensam,om än skön säng på random hotell.

26 mil hemifrån.

så för att påminna min kära man vilken fantastiskt snygg, smart och underbar fru han har så har jag funderat ett par dagar på att skicka en vacker blombukett med en söt hälsning. och idag råkade jag dessutom kismet I tell you, kismet, springa på en facebooksida för pretty flowers hjärup som ägs av fantastiska johanna som var supersnäll och hjälpte mig idag. långt efter vanlig arbetstid tog hon sig tid att binda en vacker och helt underbar bukett och leverera den hem till en ganska förvånad johan.

han blev superglad och jag blev superglad (och förhoppningsvis är även johanna superglad, även fast jag inte har en aning om vem hon är :-)).foto: johannaså tips, tips (det här blev visst en riktig tipsdag). om ni bor i hjärup med omnejd så ska ni kontakta johanna på pretty flowers. bra priser, fantastiska buketter och väldigt service minden. vad mer kan man begära?

och vet ni vad. om ni bor i hjärup kostar det ingenting att leverera buketten!

hur bra???

sjukt bra!

så nu ligger jag förhoppningsvis på cirka tusen plus i det liedholmska hushållet plus att jag har hittat en grym blomsterleverantör. och jag som verkligen älskar färska blommor vet precis vart jag ska vända mig hädanefter.

jag = världens bästa fru = sant


ps. och har du inte facebook och vill anlita johanna så kan du nå henne emailadress: Prettyflowers.lund@gmail.com. ds


Kommentarer

  1. Wow, vilken bukett! Ja, du måste nog vara världens bästa fru!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg