hej du lille vän
hemlängtan
det är konstigt. när jag är i göteborg så är det ett par saker jag saknar mer än allt annat. först det mest givna: johan, barnen och lilleman. goes without saying ju.


men utöver det så saknar jag min bil oerhört mycket och blir helt varm när jag ser en liknande här uppe, mycket, mycket märkligt och konstigt. hade någon annan sagt så till mig innan jag skaffade en egen bil hade jag verkligen undrat över det mentala tillståndet men nu är det jag som är ett weirdo. nåja.


nu saknar jag mina små växter som jag håller på att odla upp. jag vill titta på dem, duscha dem omsorgsfullt med min lilla vattenkanna, flytta runt dem till fönster där solen är och omhulda dem med kärlek. de växer så det knakar nu, fast de är ju fortfarande jättesmå givetvis. jag hoppas att de har hunnit växa till sig lite, lite till tills i morgon när jag kommer hem.


det är ju så fascinerande att se små plantor växa och i värmen som har varit så kunde man nästan se hur de växte sekund för sekund med blotta ögat. det är ascoolt!


så det längtar jag efter nu. min familj (där katten ingår), min bil och mina plantor.


ja, ibland förvånar jag till och med mig själv med mina konstigheter...Kommentarer

Populära inlägg