god morgon solstråleäntligen helg!

så skönt att kunna ligga i sängen lite extra och dra sig så här en lördagsmorgon. eller vad säger ni? det kan vara något av det bästa jag vet faktiskt. att ta det lugnt, inte stressa, gå upp i långsamt takt och sen äta en god frukost i lugn och ro.

och idag vankas det nog lite trädgårdsfix. det förskräckliga taket är ju borta som ni vet och nästa steg är ett stort trädäck som täcker typ en tredjedel av trädgården men som gör den mer användbar.

vi kommer väl inte börja bygga på det idag men kanske börja röja undan lite, titta på material etc. vi tänker ju säkert en 40 kvm träddäck så det är en del att tänka på. men förhoppningsvis blir det strålande bra till slut.

men ja, det blir nog en utedag, om vädret håller i sig och det inte börjar ösregna. en utedag med kaffe och fika i solen, jord under naglarna och en aningens solkyssta kinder om vi har tur.

äntligen helg!

Kommentarer

  1. Min lördag börjar med träning. Går inte upp förrän åtta så det är ju värsta sovmorgonen för en som annars går upp fem. Älskar att kickstarta dagen med ett hårt träningspass. Perfekt tid. Sedan stannar jag vid bageriet och handlar med mig något gott. Därefter vet man aldrig vad som kan hända. Hemmafix, shoppinglördag, äta tills man stupar lördag, partylördag, seglarlördag. Som sagt var. Vad som helst kan hända. Ha en skön helg

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg