från badrummet.
inredningsfrun skrev idag om vardagsbästisar och jag spinner vidare på hennes inlägg. för om det är något som räddar en efter en jobbig natt med kuddränder och påsar stora som plastpåsar som resultat så är det ens vardagshjältar.


och vilka är då mina hjältar?


ja de allra viktigaste har jag naturligtvis med mig i göteborg, annars skulle det ju inte vara några hjältar direkt, och det är allt från krämer till doft till smink. men vi tar en sak i taget.
jag använder alltid, alltid, alltid yves saint laurent touche eclat radiant touch‎ för att täcka de svarta hålorna som ibland uppstår under ögonen. det brukar funka finfin. ovanpå den använder jag en foundation från clinique med solskyddsfaktor 15 för lite färg och täckning och avslutar med ett transparent puder för att fästa underlaget.


ögonen får färg av en ljusbrun ögonbrynspenna och en mörkbrun kajal från h&m, ögonskuggorna kommer från make up store och det hela avslutas med en maskara. oftast chanels inimitable men just nu diorshow från dior.


men för att allt det där ska täcka så behöver man grunda lite. och jag grundar alltid med mina bästa vänner från clinique. alla about eyes rich och moisture surge från clinique. och ibland clinique anti blemish solutions all over clearing treatment


har använt dessa från clinique i snart sju år och kommer troligen aldrig att byta. älskar!


och har jag precis duschat så smörjer jag allra helst in mig med bodyshops bodybutter som är det bästa jag vet. just den här, här ovan doftar jordgubbsmilkshake och är en dröm för sommartörstande själar.


och som grädde på moset så gillar jag att ibland måla naglarna. då använder jag gärna detta nagellack från sephora.


sen är jag redo att ta mig an dagen eller kvällen eller vad det må vara.


så, vad är era vardagshjältar?
Kommentarer

  1. Oh vilken guide!

    Min vardagshjälte är lösögonfransar, lyfter verkligen en hängig morgon ☮

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg