en kall och frusen lördag

jag har förfrusit både fingrar och tår idag så jag försöker tina upp genom att titta på gamla sommarbilder. och då hittade jag den här fina. med wille och hans kompis molly en skön sommardag på ribban.hej hopp

lördag och vi har hunnit med att äta en smaskig brunch och rivit altantak. det var då jag förfrös mig. så otroligt kallt att vara ute en längre stund, fick gå in och hämta den riktigt tjocka vinterjackan för att kunna vara ute och jobba.

men attans va bra det blir. nu flödar ljuset plötsligt in i vardagsrummet, innan stals det mesta av ljuset av ett anskrämligt plasttak och några vindskivor som fanns här när vi flyttade in. men nu! nu är det ljust, ljust, ljust!

härligt.

annars kör vi traditionell lördag här hemma. jag ska strax laga till lite goda ryggbiffar med bea och potatisklyftor (till barnen) och broccoli (till mig och johan). till det ett gott vin. inez har en kompis på besök som ska sova över så när middagen är avklarad ska de ha bio i hennes rum. så jag har bunkrat upp med chips, godis och rolig läsk i form av dansk citron, perra pez och vira blådåre.

och medan de har bio så ska jag och johan hänga med wille och ha lördagsmys. vi får väl ha vår egen bio antar jag.

det var en snabbvisit här på bloggen idag och jag hoppas ni har en härlig lördag!
Kommentarer

Populära inlägg