den där murphy!jag har haft ett riktigt skitdygn. och ibland känns det som om hela världen är emot en. först råkade jag parkera sämst i hela världen i går vilket resulterade i att bilen måste in på lagning :-(

den ångesten det framkallade. svårbeskrivlig.

jag går genom händelsen i huvudet. katten, den andra bilen, om jag kommit tio minuter tidigare eller den andra tio minuter senare.

om jag inte lämnat dörren öppen och lilleman sprungit ut i carporten.

om vi inte hade haft den jäkla stolpen mitt i.

om jag inte varit så klantig.

idag är jag på väg till göteborg när jag märker att jag glömt strömsladden till macen hemma. den datorn där jag har alla serier, bilder och bra bildredigeringsprogram. så nu har jag en totalt värdelös dator med mig som bara är tung och dum. och tv-seriekvällarna jag sett fram mot är ett minne blott.

och på tåget sitter det en man och kräks. han är åksjuk säger han och det vänder sig i magen på mig när han håller på.

så. inte världens bästa dygn. snarare ett av de sämsta.

och förvisso går bilen att laga men den är så ny och det kostar så mycket pengar och är så onödigt. men det kunde ha varit värre, det är trots allt bara materiella skador.

och förvisso kan jag köpa en ny sladd men det är också onödigt och dyrt. men det kunde ha varit värre, jag kunde ha glömt jobbdatorn hemma.

och förvisso är tågresan bara under en begränsad tid men det är ca en timme kvar av potentiellt illamående. och det kunde ha varit värre, det kunde ha varit jag som kräktes.

men jag kände att idag har jag faktiskt lite rätt att få gnälla lite. även om det kunde ha varit värre.

å andra sidan, dygnet är inte över än...


Kommentarer

  1. Usch vilken dum dag! Jobbigt med bilen! Och folk som kräks är bland det värsta som finns. Jag fixar inte det. Kunde han inte ha gått undan?!?!?!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg