den blomstertid...
god morgon onsdag!


näst sista arbetsdagen den här veckan och sen väntar flera dagars lat ledighet med familjehäng, god mat och en massa godis. min fina svärmor kommer på besök och det ska bli mysigt att få rå om henne lite under ett par dagar.

dessutom lovas det ju kanonväder och när påsken ligger så här sent så brukar det ju finnas en chans att det blir riktigt, riktigt varmt. vår första påsk i huset var ofattbar varm och härlig, alla gick omkring i sommarkläder och det var inga problem att sitta ute och äta påskmiddagen.

långfredagen för tre år sedan bjöd på 19 grader och strålande solsken enligt det här blogginlägget medan det här blogginlägget skvallrat om bara ben och solbadande på gräsmattan. eller så kan man titta på hur små barnen var för tre år sen. jäklar va de växer :-)

men ja, snart ledig tid, avslappning och förhoppningsvis tillfälle att slappa i en av våra nya solsängar.

och kanske lite trädgårdsarbete. det finns ca 800 stenar som ska plockas bort och staplas upp. så blir vi allt för trötta på att lata oss så finns det absolut saker att syssla med. plocka sten och ogräs.

men först ska denna onsdagen klaras av och iom att jag faktiskt har gått upp så ska det inte vara några större problem :-)Kommentarer

Populära inlägg