bland mjuka dun och gamla anor


hotell elite plaza

ny vecka, nytt hotell. det bästa hitintills.

mjuk, stor säng, utsikt över hustaken, badkar med fina duschattiraljer, en enorm minibar som förvisso är allt för dyr för min smak men som ändå är lockande att titta på.

det är ett vackert hus, både inne och ute. långa, tjocka mattor på de anrika golven, fantastiska trappor och underbar interiör.

det är bara att njuta helt enkelt.

och det gör jag. jag badar så mycket det bara går, sover gott och tänker att här skulle jag vilja bo med johan.

iaf en dag eller två.


och nu har jag krupit upp i sängen, iklädd pyjamas och med datorn i knät förbereder för en timme eller så med white collar och en cola zero.

det har varit en lång dag som startade med den overkligaste av huvudvärkar och som fortsatte i den andan när jag råkade spilla ut halva min stora kaffe över mina byxor på väg till jobbet. aj och satan va blött. kul att gå omkring och stinka kaffe hela dagen... som tur var hade jag svarta jeans så det syntes iaf inte.

nåja, jag lyckades iaf med att även råka ut för att en bänk jag och några andra satt på gick sönder. så det har varit en fantastisk dag på alla sätt...

så nu blir det stillsamt häng i hotellsängen tills det är dags att nanna kudden och vakna upp till ännu en jobbdag i göteborg.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg