att vara tillbaka


tillbaka


så var jag här igen. men nu är vädret mer behagligt och avenyn (där jag bor denna gång) blomstrar upp med uteserveringsbyggen, blommande körsbärsträd och massor av människor. inte för att jag har hunnit uppleva speciellt mycket av det men har jag tur får jag en stund över idag och har möjlighet att strosa ner för avenyn och känna vårstämning i stan.


annars är det same ol, same ol. nedräkningen fortgår, två dagar kvar nu, jobbet fortgår och tja det mesta är som vanligt.


så måste det ju också få vara ibland. jag är ju trots allt bara mig själv och inte en av deltagarna i real housewives of Beverly Hills. så lite mer kaffe och äggröra för min del och lite mindre rosor och rosé. även om det såklart hade varit sweetness att lulla omkring hela dagarna och dricka rosé med de fiiiina folket där borta i amerikat. fast nej, jag föredrar nog min egen vardag trots allt. hur oglammig den än må vara så är det i alla fall min.


och, höll jag på att säga, så slipper jag ju ha en kamera som följer mig vart jag än går. fast det har jag ju, min egen. touché!


nåväl. om två dagar blir det minsann en gnutta glamour här i bloggen. spansk glamour. så håll ut. den kommer, glamouren, den kommer :-)Kommentarer

Populära inlägg