vad är väl en bal på slottet...
vilken eftermiddag!

jag knatade hem till hotellet vid femtiden och hämtade upp kameran och gick ut i solen för att uppleva göteborg från hennes bästa sida. och oj va vacker hon är, den här staden som fött fram denna eminenta tösabit.

jag tog en promenad och brände av foto efter foto. nere vid lilla bommen var det underbart, solen bländade mig och gav vackra bilder. det är en vacker stad, när hon visar sig från den sidan.samtidigt.

mannen befinner sig i ett soligt san francisco och jag är grön av avundsjuka. vädret verkar vara perfekt, och de ska åka till en outlet i kväll. åhh va jag hade velat följa med. försökte skicka en desperat conversbegäran men vi får se om det blir något med det. det är inte helt lätt att shoppa converse åt andra.

och mer då? jo i morse var han ute och sprang till en underbar soluppgång och golden gate som kuliss.

som sagt. grön av avund.

därför är jag lite extra glad över att det ändå är fint väder här, även om det är lite stopp på shoppingfronten just nu. det är lite för enkelt att shoppa när jag inte har något annat att göra om kvällarna. får hålla igen lite.

och då är det bra att roa sig med kameran, spatsera omkring, njuta av vårsolen och se hur det vårstämningen växer fram i stan.

och i morgon är det en lång dag. först en heldag på kontoret, sen tåget hem till skåne för en snabbvisit innan det bär av norr ut igen på onsdag. det är ett jäkla farande. vardagslivet går inte alltid ihop med jobb på annan ort och på onsdag har jag ett tandläkartid jag inte kan missa eller flytta på. då får man skarva och pussla och se till att det funkar ändå. även om det innebär sex timmar på tåg.

men nu är det fortfarande måndagskväll och jag ska bädda ner mig, titta lite på tv och sova gott i en av de skönaste sängarna jag sovit i.

sömn alltså. bästa!
Kommentarer

  1. Jag älskar Göteborg. Inte lika mycket som stockholm, men närapå. Jag ser mig som halvgöteborgare. Mamma är född och uppvuxen där och hela släkten på hennes sida bor kvar. Det blir ett besök varje sommar. Gärna i samband med något roligt evenemang på ullevi. Ha det bra. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg