stressig morgon


jag är en busy bloggerska idag. män ska lämnas, katter ska omplaceras (ytterst motvilligt och enbart för några dagar) och barn ska släppas av. sen ska det städas, packas och åkas.

det är dags för ännu en vecka i göteborg och eftersom en kollega från indien är här i två veckor måste jag se till att vara på plats så mycket det bara går. förhoppningsvis löser vi dock upp de värsta knutarna och gör ett strålande jobb ihop och då är det ändå lite värt det.

men ja, ännu en göteborgsvecka. det enda jag roar mig med är att bo på olika hotell, och ännu är det nog inget jag tyckt ha varit så där fantastiskt att jag absolut skulle vilja återvända. fast kanske tycker jag ändå att det absolut första hotellet ändå har varit bäst, det som dessutom var billigast. tyvärr luktade det ganska gammalt där så det känns sisådär att bo där.

nu ska jag bo på ett riktigt bra hotell (enligt omdömena) och det eftersom jag har blivit riktigt duktig på att hålla koll på priserna dag per dag. ibland sänker fina hotell sina priser så att de tom är billigare än "sämre" hotell. vilket är trevligt för en sån som jag. jag ser fram mot både en pool att motionera i och en jacuzzi att värma upp stela leder i.

men än så länge är jag hemma i mitt ljuvliga hem. ett hem som jag utnyttjar allt för sällan just nu känner jag. bara det att få sova sin egen säng...

men nu är det vecka tretton och det är snart lön och om sju dagar är det omställning till sommartid och det börjar bli dags att komma på ett bra aprilskämt.

ni förstår, livet är ju rätt bra trots allt :-)Kommentarer

Populära inlägg