det blev en dag i solensommaetid.

jag ställer fram klockan och ställer fram utemöblerna. precis som det ska vara. även om det är tidigt i år, det går oerhört snabbt nu.

och jag har pysslat i trädgården hela dagen. tvättat altangolvet, tvättat fönster, tvättat av alla utemöbler, planerat blommor och sopat plattor. ställt i ordning bord och stolar och hunnit med att klippa mig, grilla och åka och handla.

nu är jag rätt trött och har landat framför tvn efter att jag med djupa suckar fixat i ordning köket, plockat in disk i diskmaskinen och ställt in saker i förrådet.

de djupa suckarna tyder på att det är dags att sluta, det är min kropps varning att det kan ha blivit lite för mycket eller att det är på väg att bli för mycket och att det är dags att varva ner och ta det lite lugnt.

så då gör jag det. kryper upp i soffan med datorn i knät, bloggar lite och funderar på att ganska snart gå och lägga mig. läsa, slappna av och sova.

för i morgon är det ju en annan dag. en dag då johan kommer hem från San Francisco och vi äntligen ska få kramas. som jag längtar.

så den där sängen lockar, för ju snabbare jag somnar, desto kortare tid är det tills jag får hämta upp johan på flygplatsen. och det skulle jag ju helst göra nu om det hade gått.

så natti natti I guess :-)

 


Kommentarer

  1. Vilket massa vårpyssel (jobb!) du gjort!
    I år struntar jag i fönstrena, jag kommer lyxa till det och låta typ Homemaid göra det.. Så ägnar jag mig åt att plantera om blommor och sopa altanen istället:-) Kram Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg