att vara på väg mot det här igen


jag lämnar den skånska våren och beger mig norröver igen. det är dags för ännu en arbetsvecka i lilla london. och det är så tydligt varför det kallas så, sällan har jag varit med om en gråare och regnigare stad än göteborg.

inte ens london är så grått och regnrikt. det säger en del.

det är ett underverk att göteborgare är så "goa och glaa" som de är. personligen hade jag väl hoppat från älvsborgsbron om jag tvingades leva i det gråa allt för länge. :-)

jag är känslig för sånt där, klarar mig inte utan sol. då går humöret, orken och inspirationen ner till noll. därför är jag väldigt glad att jag bor på "rivieran". där solen faktiskt visar sig ganska ofta om jag får säga det själv.

men tillbaka till göteborg alltså och en ny arbetsvecka. den här veckan har jag tur. min kompis frida som jobbar i stockholm i vanliga fall är också i göteborg den här veckan, på hennes företags göteborgskontor. perfekt tänker vi och planerar simning, middagar och shopping.

det är ju så viktigt att få lite annat än jobb i vardagen när man är borta som jag är. nu kan jag se fram mot jobbdagens slut på ett helt annat sätt en den där känslan av "nu går jag hem till hotellrummet och roar mig bäst jag kan".

utöver det är det en spännande vecka som ligger framför oss. på torsdag kan du som vill logga in på skatteverket och kolla om det är du eller staten som är skyldig pengar. alltid lika intressant och jag hoppas naturligtvis att det är staten som är skyldig mig en massa dollars. och jag ska hålla presentationer, presentera strategier och pilla mig lite i huvudet medan jag försöker klura ut hur jag ska lösa ett problem eller två.

och så ska jag hänga med frida och prata ikapp de senaste fem månaderna, dricka ett glas vin och äta goda middagar. och så ska jag bada badkar fullproppade med badbomber från lush (ensam i i mitt hotellrum, inte med frida). ni vet, bara det finns badkar så är jag nöjd.

det ska jag göra. vad hittar ni på för spännande denna vecka bloggvänner?


Kommentarer

  1. Då har du lyckats rätt bra med deklarationen. Om staten är skyldig dig just en massa dollars alltså ;-)

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg