töntflunsan

ni kan historien nu.

den börjar bli riktigt, riktigt långtråkig och idag har jag inte orkat göra mycket mer än ligga i sängen, kanske mest för att tvinga mig själv att bli frisk.

för det är orken som tryter, även om näsan rinner och halsen är öm så är det orken som är det mest påtagliga. att den inte finns där. gör jag något en längre stund så tar all ork slut och jag blir så trött att jag nästan somnar.

och det är ju sådär kul, även om jag verkligen gillar att sova så brukar jag försöka hålla mig till att göra det på natten och inte precis när som helst.

och varje dag har jag tänkt att "i morgon, då ska jag nog kunna gå till jobbet", och varje morgon har jag fått sjunka tillbaka i sängen och inse att nej, det funkar inte idag heller.

så nu har jag tagit beslutet att jag kommer vara hemma i morgon också, sen har jag en hel helg på mig att bli frisk, eller, jag måste eg bli frisk innan lördag för då har jag födelsedagsmiddag för lite kompisar och deras barn. så det vore ju trevligt om jag slapp ligga uppe i sovrummet medan de roar sig på nedre våningen. lite så kan jag tycka.

så nu får ni skicka en massa tankepepp så att jag blir frisk, allra helst under natten men om jag måste vara sjuk i morgon också så går det an, bara jag blir frisk efter det. så någon gång där vid midnatt i morgon behöver jag känna att alrajt, nu är vi på G.

ok? tankepepp galore nu då!

ok!


Kommentarer

  1. Är du säker på att det är virus och inget bakteriellt? Klart jag skickar pepp om tillfrisknande. Krya

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg