som sockervadd


måndag & februari

det är måndag och det är februari. och jag är fortfarande sjuk. jag som sällan brukar vara sjuk (inbillar jag mig). jag får nog revidera den sanningen en aning efter det senaste året.

nu förstår jag det där med manliga förkylningar.

men jag har tusen mjuka kuddar och ett varmt duntäcke som skyddar min arma och förkylda kropp mot kylan utanför allt det fluffiga och mjuka. och utanför fönstret är det som om världen är insnurrad i sockervadd. det är ett utmärkt fototillfälle men jag, jag ligger kvar här inne och får bara drömma om vackra dimmiga bilder. det enda jag kan fotografera är en liten strimma av dimma och tak genom badrumsfönstret.

nåja, det kommer väl fler tillfällen.

så jag startar födelsedagsveckan i sängen, och hoppas att den här förkylningen snart är ett minne blott. för jag vill vara ute och andas in luften, hänga med kollegorna på jobbet, förbereda fest och orka vara uppe längre än tio minuter i sträck.

men jag kan alltid roa mig med att fundera ut vad för fuffens Johan sysslar med till min födelsedag. för när förkylningen däckade mig i går eftermiddag begav han sig ut för att fixa något gällande en present. och när han var tillbaka avslöjade han att han hade varit på Hornbach men inte hittat det han sökte där och därför åkt till Bauhaus och sen till IKEA.

sist jag önskade mig något från Hornbach och Bauhaus...???

ja, fuffens, det är vad han sysslar med. det ska bli väldigt spännande att se vad det här resulterar i på lördag.

det kan också sluta med att jag får en skruvsamling. man vet ju aldrig.

på återseende från sjuksängen.Kommentarer

  1. Han bara kammoflerar verktygsköp ;-)

    Hoppas förkylningen släpper snart!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg