solokvist

ikväll är det jag och den här killen för hela slanten. mannen är på aw och jag och Lilleman roa får roa oss själva.

nåja, det går nog alldeles utmärkt.

frågan är bara om jag ska nedlåta mig till att kolla på hockeymatchen som börjar nu kl 18. efter praktfiaskot i Salt Lake så har jag helt ärligt bojkottat Tre Kronors herrlag, jag har nog sällan blivit så förbannad på en match, inte i någon sport och efter det har jag helt enkelt inte velat titta.

vilket i sig kanske är lite konstigt men så var det iaf.

fast jag kan väl tycka att tolv års tjurande får räcka. jag gillar ju trots allt Lundqvist, Bäckström, Sedinarna och Daniel Alfredsson så jag kanske ska ge det en chans igen?

jag är liksom förpassad lite till vardagsrum/sovrum där det mest bara finns tv att titta på/syssla med då köket är i princip oanvändbart då vi får spacklat, vävt och målat under veckan. så maten idag består av två stora inköpta kycklingspett och lite gruyere att äta någon annanstans än i köket. då passar väl hockey framför tvn bra? lite primitivt, mycket protein och kalcium.

vi får väl se hur länge jag orkar kolla hockeyn, jag kan ju alltid kolla lite White Collar eller Glee om jag blir uttråkad.

ha en finfin kväll så hörs vi i morgon!Kommentarer

  1. Igår påbörjade jag HoC och jag kan bara konstatera att jag är lika hooked som på White Collar. Ännu ett supertips från dig. Tack så mkt

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg