att vara två krassliga själar






nu är vi två.

två som skruttar omkring här hemma och fördriver dagen med att ta det ytterst lugnt. jag förstår inte vart mina krafter har tagit vägen, känner mig fortfarande långt ifrån frisk men någon gång måste jag ju faktiskt lämna huset och ta mig till jobbet.

den andra skrutten verkar dock må bättre, han däckade på skolan i går och fick bli hämtad av sin pappa och körd hem. och han gick rakt upp på sitt rum och la sig och sov en timme eller så.

då vet man att lillkillen inte mår som han ska. stackars liten.

men han verkar bättre idag och är nog ganska nöjd över att ha en sjuk bonusmamma hemma som inte orkar bråka något öht om speltimmar och timmar framför tvn. jag ligger ju där själv så jag har inte så mycket att säga mot kan man tycka.

och om det är någon gång man får lov att slappa framför tvn så är det väl när man inte mår hundra. då får man lov att bädda in sig bland alla kuddar, dra filten tätt intill och titta på Star Wars för hundrande gången.

det kanske till och med är lite av ett måste.

jag försöker hålla mig vaken och skaffa ork för att tillaga lite middag, resten av familjen är i Lund, den ena på bio och den andra väntar kvar i Lund för att köra biobesökerskan hem. så det blir sen hemkomst för dem. så jag gör det enkelt, färdiga hamburgare och lite olika såser så är vi hemma på den fronten.

men sen, sen ska jag vila. för det blir inte i närheten av samma vila när man har en annan liten skrutt att ta hand om.

även om det är rätt trevligt med lite sällskap på den femte sjukdagen.

när ska det här gå över? :-(




Kommentarer

Populära inlägg