80-talish & ett hejdundrande party
födelsedag

jag fyllde ju år i går. och som jag blev firad. jösses. det var ett helt berg av paket att packa upp på morgonen. jag var med andra ord störtförtjust och klappade händerna som ett litet barn av pur upphetsning över denna paketrikedom.

och jag fick många fina presenter, som jag ska visa senare. gårdagen var så full med aktiviteter att jag inte hann fotografera mycket mer än början och någon gång på kvällen. därför får ni se paketinnehållet en annan dag.

på kvällen hade jag 80-talscocktailparty för lite vänner och deras barn, det blev full rulle med barn överallt kändes det som. och så bjöd jag på smörgåstårta, blaskigt vitt vin, småplock och en regnbågstårta.

och cocktailbar!

det är konstigt det där med sprit, det tar liksom aldrig slut. så vi har massor, som vi sparat på oss, köpt, fått, genom åren. vilket är superbra när man har en cocktailfest men inte så användbart i vardagen. för oftas behöver man färska frukter, juicer, sockerlag och annat som sällan brukar stå på vänt i kylen.
men igår så.

vi hade bunkrat upp med alla tänkbara blanddrycker, skrivit ut en cocktaillista och satt fram en cocktailbok och sen kunde folk blanda lite olika drycker med det som fanns framme. istället för öl och vin (även om det fanns en mindre mängd sådan och en hel del alkoholfritt)

behöver jag säga att vi fortfarande har massor av sprit kvar? för det går ju åt så lite även om man gör många drinkar. men det är kul med variationen.

festen blev både högljudd (musikmässigt) och 80-talish. flertalet av männen på festen har vuxit upp på åttiotalet så det var inga problem att hitta varierad 80-talsmusik... stackars våra nya grannar...

och jag hade snedtofs, lite rosa smink och rosa klänning plus chockrosa smycken, Johan tog på sig sin finaste rosa t-shirt, svarta tighta jeans, vita hängande hängslen och vita tubsockar.

men vid halv ett var festen över och de sista gästerna gick hem och vi kunde städa undan och gå och lägga oss någon timme senare.

och idag mår jag faktiskt bättre än på länge! jag drack förvisso inte en endaste drink men nu känns det som om det har vänt vilket känns underbart. speciellt en sån här dag då jag är tacksam för många fina vänner, fantastiska presenter, härliga samtal och att vädret visar sig från sin bästa sida.

det är verkligen inte illa att fylla år, eller vad säger ni?
Kommentarer

  1. Men jisses vilken bra födelsedag du haft! 80-talsfest - bara en sån sak! Kram Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg