50 shades of pink
50 nyanser av rosa

fick för mig att samla ihop 50 nyanser av rosa. rosa kläder, attiraljer eller vackra saker som skulle passa fint nu till våren. ett par, tre saker här ovan finns redan i min garderob (tex rosa converse men så är de förvisso åtta år gamla) men några till hade nog kunnat få plats. typ några klänningar, den fins kappan från H&M den andra conversevarianten, några av smyckena ja, lite så. eller typ allt.

det är mycket rosa nu, det gillar jag.sakerna här ovan kommer från alla möjliga affärer och om ni undrar över någon särskild så får ni fråga för jag orkar inte lista alla affärerna som jag har hittat sakerna i. 

Kommentarer

 1. Fjärde klänningen uppifrån till vä
  Tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du den bredvid femme eller den med bambisarna på?

   Radera
  2. Den under skjortan o bredvid de läckra skorna

   Radera
  3. Ginatricot! Har den själv. :-D

   Radera
 2. Gillar rosa men ju närmare ansiktet desto mer åt det cerise hållet väljer jag - känner mig så glåmig annars även att det kan vara snyggt på andra! Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska ju givetvis välja det som man känner sig mest hemma i, jag inbillar mig att jag passar i de flesta rosa nyanser. däremot vet jag med all säkerhet att mökt solgul inte är en färg för mig. det skär sig liksom med min hudfärg :-) Sånt känner man ju på sig.

   Kram

   Radera
 3. Hittade hit via bloggen "Bara Sara". Såg namnet på detta inlägget och blev nyfiken, rosa tjej som jag är! Och vilket härligt inlägg! Jag som älskar rosa! :)
  Förstår också att du är krasslig....trist! Jag med. I någon form av influensa....har legat i en vecka nu och känner mig visserligen lite bättre idag, men totalt orkeslös. Hade trott jag skulle kunna jobba i morgon men får nog stanna hemma en dag till....hur får man energin tillbaka?!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit, hoppas du återkommer snart :-)
   Hoppas du hittade något att inspireras av då, de flesta av kläderna är ju sådana som faktiskt går att köpa och de flesta till ett anständigt pris.

   Hoppas din influensa börjar ge sig, jag tror att jag är över krönet nu så jag ser fram mot jobb i morgon.

   energin vilar man sig nog till tror jag :-)

   kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg