spending my time
el soffo

det är lite långtråkigt att vara sjuk. speciellt när man som jag måste spenderar timmarna stillaliggandes i soffan. som tur var är det en väldigt skön soffa med massor av kuddar, filtar och som vanligt, en varm, gosig Lilleman. det gör att det inte är helt tokigt att halvligga på rygg en dag eller två.

sen har jag även sällskap av hallonsaltlakritsglass, ett styck PS3:a med Netflix (White Collar), mobilen och datorn med insta och facebook och min kamera så att jag kan fotografera lite när jag är uppe och rör lite på mig.

vad skulle man göra utan alla tekniska prylar, fatta hur supertrist det var att vara sjuk när man var liten? språka på finska alternativt serbokratiska var det enda som gick på tv på dagarna.

det gör att tiden går lite snabbare. och snart är mannen hemma och jag kan bli lite ompysslad och gullad med. precis som sig bör när man är sjuk och lite ynklig. då ska det gullas, stoppas om och se till att huset är varmt och skönt.

men tills dess snurrar jag in mig i alla filtar jag har, lägger på extra vedträn i kaminen och gosar in händerna i Lillemanpäls. och tittar lite mer på Netflix och White Collar.


Kommentarer

Populära inlägg