som på hotell


hotellkänsla

jag börjar verkligen trivas i vårt sovrum, det börjar bli så där rogivande och mjukt som jag vill ha det. en oas för själ och kropp, där jag kan vara i fred, sjunka ner bland de mjuka kuddarna och njuta av en god bok i timmar.

här sover jag gott. och efter att vi härom dagen skaffade de största kuddar jag någonsin haft känns varje natt som om vi vore på ett lyxhotell. det är helt enkelt underbart.

jag tycker det är viktigt med ett avslappnat, städat och mjukt sovrum. jag behöver någonstans att släppa dagens bekymmer, någonstans där jag kan släppa ner axlarna, njuta av ljusslingan jag virat runt gardinvajern och mina Happy Lightsbollar.

det gör liksom hela skillnaden för en dag.

det får inte vara belamrat, varken med kläder (vilket dock inte är min starkaste sida...), prylar eller dylikt. nej ju renare desto bättre. Nu är vi ute efter en tavla till att ha ovanför sängen och Johan har börjat prata om en stoppad huvudgavel men vi får se hur det blir med det. Vi skulle även vilka ha en mjuk stor matta under sängen, en sån där kärleksfull en som tar mot täckesvarma, nyvakna fötter på allra bästa sätt.

i går bäddade jag rent och det är den allra bästa känslan, att krypa ner i krispiga, nytvättade lakan, med täcket precis så där lagom fluffigt som det blir när det är vädrat och skakat på, och kuddarna som har fyllt med ny luft efter att mjuka händer format dem och gett dem en extra puff.

så är det som allra bäst.
Kommentarer

  1. Ser verkligen inbjudande ut! Jag ska också bädda rent idag. Älskar känslan.

    Ha en skön fredag! Själva åker vi på Jill Jonssons krogshow ikväll och övernattar i Sthlm. Och tid för shopping är utlovad! Tjoho!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg