så stort livet kan vara mellan två dagarfredag och tankar om livet.

fredag igen. och om lite mer än en vecka fyller jag år. så snabbt det går, det där året mellan två födelsedagar. den där tiden då livet händer och saker upplevs.

under det här året har jag varit med om/åstadkommit massor.

jag har gift mig med samma man två gånger, i två olika länder, tagit körkort, börjat nytt jobb, gått ner lite lagom i vikt, letat Isbjörn på Svalbard om vintern och dansat i moln i södra Tyskland om sommaren. jag har anlänt till och lämnat Helsingborg, mött sommaren på Rhodos, besökt Stockholm tre gånger och åkt genom sju länder i Europa med bil.

jag har fotograferat.

jag har sett stora och små band på stora och små arenor. jag har fått fler vänner, vackra upplevelser och fått spendera tid med älskade. jag har cyklat omkring i Båstad med min man och badat i både kalla och varma hav. jag har känt havsbrisen mot mitt ansikte och ätit medhavda mackor vid en sandstrand.

jag har varit på en näras begravning och hållit hårt om en axel, skakandes av gråt och sorg.

jag har räddat en hund från att bli påkörd och inte dödat varenda spindel som jag sett. jag har fått mina bästa vänner som grannar och fått chansen att vara nära någon liten jag tycker mycket om.

jag har kommit över rädslor och hjälpt andra komma över sina, jag har hoppats och blivit besviken, jag har inte förväntat mig något och blivit positivt överraskad.

jag har badat naken i en pool och druckit snuskiga mängder champagne.

jag har älskat, gråtit och njutit.

och jag har skrattat.

jag har sagt ja.

och

jag har levt.


Kommentarer

  1. Ibland säger man ju att tiden springer och då är det roligt att se ett år tillbaka på det man ändå gjort. Och du har gjort massor! Grattis!

    SvaraRadera
  2. Underbart inlägg! Massor med härliga saker.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg