"min" lilla busunge

den här tjejen...

som äntligen lärt sig säga Helene och Johan och Wille men som fortfarande säger Inne åt Inez. som med snabba små steg springer runt i vårt hus, med magen i vädret och armarna vilt pendlande som små helikopterblad, fram och tillbaka springer hon. som gärna försöker bestämma vad alla andra ska göra (och lyckas då och då), som klappar Lilleman snabbt över ryggen för att sedan backa ett par steg till säkerhet, och sen fram igen och klappa för att återigen backa.

det är en väl planerad handling.

den här lilla dockan som med stor förtjusning springer fram till mig och ska kramas varje gång vi ses, vilket dessutom är ganska ofta så jag får många härliga kramar. hon som är så söt att jag knappt tror att dte är möjligt, det kan förvisso ha något att göra med att det är mina bästa vänners lilla underbaring och att jag är något subjektiv. men jag tror inte det. jag tror att Milou kanske är världens sötaste busunge.

och alldeles strax ska hon flytta nära mig så att jag får träffa henne oftare, får se henne utvecklas och växa upp, se hennes första cykeltur, hennes första skrapsår på sommarlena små ben, se hur hon får kompisar och blir som en extra del av min familj.

för det är så det känns när ens bästa vän har ett otroligt fint litet barn man älskar, som att det är en del av en själv också, någon man bryr sig så otroligt mycket om och vill allt väl i hela världen.

i vår familj får hon en extra familj, med två låtsassyskon som hon kan förlita sig på och luta sig mot. och mig och Johan som hon alltid kommer kunna komma till när det behövs. och det kan tyckas lyxigt men det är vi som har lyxen på vår sida, att få ha det här lilla charmtrollet i vårt liv och uppleva hennes oförställda glädje och livskraft, hennes mjuka kramar och söta lilla gurglande skratt.

Milou.

vackra du.Kommentarer

  1. Härligt att ha en liten trollunge till låns. Vilka härliga resor ni har inplanerade! Och vad vackert du skrev om din man för några inlägg sen.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg