ett eget hemmaspa


just nu har vi bara en parkeringsplats, och två bilar. Vilket betyder att en bil måste stå utan tak. vi löser detta genom först till kvarn. i går betydde dock först till kvarn även skotta snö och röja under i en halvtimme ute i kylan.

så min kropp var en aningens förvirrad efter den övningen, svettig på överkroppen pga tjockaste jackan och kall på benen pga dåligt med täckbyxor.

så det enda jag kom på att göra när jag väl kom in var att lägga mig under dubbla filter i soffan och att det på något mirakulöst sätt skulle uppstå en brasa i kaminen framför mig. kaminen som var tom på ved.

det gjorde det inte. och svetten blev kall och jag frös ännu mer. och då ville jag verkligen inte hämta ved.

moment 22.

så när Johan kom hem bestämde jag mig för att basta.

dagens.bästa.beslut

jag blev verkligen varm ända in i själen, vilket var underbart. & det höll i sig även om jag sprang ut ett par gånger och smorde in kroppen i en massa iskall snö (bra för blodcirkulationen tydligen)

o sen smorde jag in kroppen i ett tjockt, väldoftande lager body butter, satte en honungsansiktmask och kände mig allmänt underbar för en stund.

ibland är det fint att behandla sig själv som en liten prinsessa.

dock fryser jag idag igen och oroar mig lite för att jag nog har blivit förkyld :-( Jag får känna efter under eftermiddagen men rackarns va trött och snörvlig jag är.

Inte bra.

Inte bra alls.

Kommentarer

Populära inlägg