det blir en härlig vårsom jag ser fram mot våren.

inte bara för det allra självklaraste. som sol, värme, vackert blommande tulpaner och vintergäck, ett allt grönare gräs och en temperatur som går upp mot 15-20 grader.

nej. det är trevligt det också. absolut. men det är inte det jag ser fram mest emot.

det jag ser fram allra mest emot är våra kommande resor. resor jag längtat efter, suktat efter och nu kommer få uppleva.

jag ser fram mot ett vårvarmt, underbart barcelona. en stad jag varit i ett flertal gånger men aldrig med någon jag älskar. det kommer bli magiskt. att vandra omkring i barrio gotic, där gränderna är så smala att man kan, om man sträcker ut armarna, nudda två olika kvarter med händerna. där tapasen är traditionell och fantastiskt god och cavan är kall och torr.

och en månad senare kommer jag avnjuta ett förhoppningsvis varmt rom. en stad jag förälskade mig i för många år sen, som jag jobbat i, festat i och ätit mig genom. maten är fantastisk i rom och proseccon är lika god som den spanka cavan. och byggnaderna tar andan ur en med sitt överdåd och grandiosa framträdande. det går inte att låta bli att bli överdrivet imponerad över arkitekturen, spänningen och historierna.

när ni trodde att resorna var slut så kommer le grande finale. äntligen återvänder vi till vårt älskade new york. det är snart två år sen vi var där senast och det känns verkligen som en evighet när man som jag har en vana att vara där varje år de senaste fem åren. men nu är längtanskvoten mer än fylld och det är dags att möta staden som aldrig sover. men oändlig shopping, häftiga vyer, god mat och en aldrig sinnande källa av inspiration och wow-känsla. som jag älskar denna staden!

så ja, jag har massor att se fram mot den här våren. vilket på intet sätt betyder att jag är mätt på resandet, jag skulle kunna åka iväg varje månad om det så gick. tyvärr måste mitt realistiska jag inse att det inte är möjligt men oboy va jag gillar att resa. jag tror bestämt att det är min favoritsyssla alla kategorier.

barcelona, rom och new york.

det blir riktigt bra det här.Kommentarer

Populära inlägg