Julstormen Sven och körkort.Oj, oj, oj va det blåser.

Fick lämna kontoret tidigt då tågtrafiken började ställa in och för att inte riskera att fastna tog jag det säkra före det osäkra. & nu när jag tittar på Skånetrafikens webbsida verkar det som att det inte kommer kunna gå att ta sig till jobbet i morgon. Men det kan ju ändra sig, får i alla fall hoppas det.

Ikväll ska vi på julbord och jag hoppas att det går att ta sig dit. Förvisso är det ganska stora vägar men jag tror nog att det blir Johan som får köra, är inte riktigt redo att köra bil i storm än.

För just det ja, jag har ju tagit körkort. Efter 37 år utan körkort är jag nu certifierad bilförare. Bara en sån sak! Det är en av anledningarna till varför den här bloggen uppdateras så dåligt just nu. Det och pga min julblogg som ni kan titta in i om ni vill veta vad jag håller på med. Den fokuserar ju mycket mer på jul och julsaker än vardagen men så är det med en julblogg tycker jag. & den här bloggen kommer få sina uppdateringar den med men inte lika frekvent. Men i januari lär Mitt så kallade liv vara tillbaka med full fokus igen.

Tills dess tycker jag ni besöker "Helénes underbara jul!"

Ses där!


Kommentarer

Populära inlägg