På väg hem och att ha förälskat sig igen.

Så blev det fyra dagar senare och vi sitter åter på ett tåg. Ett tåg som i snabb och vinglig takt tar oss genom ett regnigt och grått Sverige och som gör mig en aningens illamående. Det svänger och kränger och magen hänger inte riktigt med. Men vad gör väl det. Jag har haft fyra superbra dagar i Stockholm och nu är jag på väg hem till min älskade.

Jag har verkligen fallit för Stockholm. Staden är allt det där jag liksom gillar med storstäder. Utbud, möjligheter, fantastisk arkitektur, underbara hus, breda gator, massor av affärer och det finns alltid något att göra.

Vi har hunnit med en hel del under våra dagar i huvudstaden. Vi har besökt Vasamuseet, sett hajar och fjärilar på fjärilshuset, promenerat i Hagaparken, tittat på film, ätit middag med kusin + kusins fru plus hund. & tittar på Star Wars. & hunnit fira lite på Vassa Eggen. & så har jag givetvis shoppat lite men det är det allra lillaste det.

Men jag vill alldeles strax återvända, för en weekend, med restaurangbesök och lite mer shopping, lite mer vuxenaktiviteter helt enkelt.

Ja, jo, jag förstår folks kärlek till Stockholm. Även om jag även förstår min egen kärlek till Malmö och Lund. Den blir inte mindre för att jag släpper in ännu en stad i mitt hjärta.

Så till Stockholm återvänder jag gärna snart och ofta.

Min nya förälskelse.

Kommentarer

Populära inlägg