när man firar 52 månader

FREDAG! 

Är det inte underbart, det är fredag och hela helgen ligger framför oss. Vi myser loss här hemma och firar att vi idag har varit tillsammans i 52 månader, dvs fyra år och fyra månader. Det är så långt över mitt längsta förhållande tidigare att det är löjligt. Men bra givetvis, underbart.

& i morgon ska vi ta ner ett träd hos grannen som kommer ge oss längre och ljusare kvällar under vår och sommar. & så kommer bästa vännerna hit och umgås, jag, Åsa och Milou ska jula lite och Ola ska hjälpa Johan.

& jag ska laga färsk lax och LCHF-chokladmousse eller LCHF-chokladkaka. & så ska jag krama lille Milou, busa och skoja. & kanske köpa lite julsaker, det börjar liksom bli dags och ok att göra så.

& killarna ska jobba, såga i träd, svettas, bada bastu och dricka öl. Dvs, det blir en lördag som alla uppskattar. & sen ska vi prata, planera flytt och renovering. En härlig lördagssyssla.

& på söndag vänner, på söndag! Då har jag bjudit hem en massa fina vänner på en bokbytareftermiddag. Jag bjuder på te och scones, kakor, snittar eller vad det nu blir och alla gästerna tar med sig x antal böcker som vi placerar på ett bord. Sen väljer vi en bok i taget som vi vill ha med oss hem och har vi tur får alla böcker nya ägare. Gratis, miljövänigt och ytterst roligt och inspirerande. Jag ser fram mot att välja böcker jag kanske i vanliga fall inte valt men som nu finns som möjligheter framför mig. Ser så mycket fram emot det.

Men nu ska jag koncentrera mig på Breaking Bad, som är kvällens underhållning.

Vi ses i morgon vänner.

Puss & kramKommentarer

Populära inlägg