Mors lilla lathund


GOD MORGON

Då var det onsdag igen, den ack så välkända vippedagen. Härligt när man ser hur veckan rundar ner mot helgen tycker jag.

Den här veckan har redan gått mastodontsnabbt, jag fattar knappt att det redan är onsdag, känns mer som måndag i min, just nu, lite sömnsega hjärna. Men jag tackar inte nej till den känslan, gillar när livet går fort och det är fart och fläng.

Det har varit lite si och så med uppdateringen här men det är bara för att jag ägnat mer tid åt min julblogg. Är ju en julälskare av guds nåde och jag får utlopp för den där kärleken i julbloggen och slipper bombardera min vanliga blogg med allt för mycket sådant. Vill ju inte att ni som inte är jultokiga ska få avsmak av julen för att vi är så många som kanske börjar en aningens för tidigt med vårt begär.

Men nu sitter jag på tåget på väg till jobbet i Helsingborg och tänkte att jag nog får ge lite kärlek till min vanliga blogg också. & utanför tågfönstret stiger en enorm, gul och alldeles underbar sol upp och färgar hela världen gyllene.

Vilken bra start på morgonen!

& medans jag åker förbi småbyar på den skånska landsbygden längtar jag efter mitt morgonkaffe, planerar blogginlägg och funderar på om jag inte borde plugga till det där teoriprovet lite mer.

Fast jag gör det nog en annan dag.
(Mors lilla lathund sa: du ska tro jag jobbar bra, fastän vet du vad, inte just idag, jag gör det helst en annan dag...)Kommentarer

 1. Min absoluta favoritPippisång.
  Och tack för att du är så omtänksam och inte spoilar min julkänsla genom att braska på julinlägg rakt upp i fejset på mig utan låter mig välja själv när jag är redo att öppna famnen för den.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Jag blir ju själv helt galen på folk som tjatar om höst redan i juli så I know the feeling :-)

   Kram

   Radera
 2. Men! Jag har ju totalt glömt bort julbloggen nu när igoogle inte hjälper mig längre. Tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det var så lite så :-)

   Kram

   Radera
 3. Jag såg du har en julblogg men i sanningens namn är jag ingen julfetischist på det sättet men hänger hemskt gärna här på din fina blogg med fina texter och vackra foton! I alla fall november ut, sen tycker jag julen känns välkommen! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. WOW vad vackert:) sköna bilder på denna bloggen...du är duktig.

  Kolla in min blogg på Måndag så har chans att vinna något fint:)

  ha en härlig vecka

  LOVE Maria at inredningsvis - En inredningsblogg för alla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg