Min egen lilla julblogg - Helénes jul

Så var måndagen över, en måndag med hemmajobb, dokumentskrivning och telefonmöten. Ibland får det bli så när kroppen inte riktigt hänger med i svängarna. Då är det bara att lyssna och följa.

Men i morgon är det tisdag, det är den femte november och det är 26 dagar kvar till advent. & jag funderar på julklappar och julfix, dekorationer och traditioner. & i flera år har jag funderat över att skaffa mig en julblogg men det är först i år det blivit av. Så idag tänkte jag tipsa er om den, för där kommer ni få x-mas extra allt, alla inlägg kommer handla om julen och det kommer vara en begränsad livslängd på bloggen, sen kommer den gå i ide tills den är dags att återuppväcka inför nästa jul.

Så vill ni se härliga julbilder, dekorationstips, recept, provsmakningar etc så är det Helénes jul ni ska bokmärka och kika in på mellan gångerna. Jag lover julstämning galore. Det kommer finnas jullistor, julklappsförslag, julgodisrecept, julstök, spotifylistor att ta hem och lyssna på, tips på pyssel och allt som hör julen till. Nu kommer inte att bli besvikna.

Så... jag hoppas ni kommer följa Helénes jul och att ni kommer uppskatta min julblogg.
Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg