Hur går det med den däringa boktstavskombinationen hörru?Nyttigheter i en stekpanna.Jo, tack. Bara bra.

Men just nu är jag är så hungrig att jag knappt kan tänka på något annat där jag sitter i den tysta kupén på tåget. Nästan så att jag tror att min kurrande mage stör tystnaden men så är det naturligtvis inte.

Men jag är på väg till Malmö för att handla mat och så snart jag kommer av tåget ska jag ta mig till Pölsemannen och handla en korv eller två (utan bröd).  Vilket säger mig att jag åt alldeles för lite till lunch. Sen ska jag bege mig till Reco Market för att handla mugbönspasta så att det står härliga till. Jag är så pastasugen att jag finns inte och efter att Frida bjöd mig på den här pastan i helgen så är jag tvungen att ha den!

& så kan jag tänka mig göra ett enormt lass av min Köttfärssås to die for och äta den med bönpastan. & njuta så som bara en skål med pasta kan få mig att njuta.

Det är faktiskt det enda jag tycker är jobbigt med LCHF, att inte kunna äta pasta. Eftersom jag älskar pasta. Tur då att det finns alternativ som faktiskt funkar. Dessutom är jag inte superkänslig för kolhydrater har jag märkt så då är det ju perfekt.

Som jag längtar. Det vattnas redan i munnen på mig.

Så det är vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. Köpa snuskiga mängder lågkolhydratspasta och göra en köttfärssås att dö för och sen njuta av den till ett par avsnitt av Breaking Bad.

Låter som en riktigt bra kväll i mina öron!Kommentarer

Populära inlägg