Helénes olidliga trötthet


Reflektioner från ett tåg.

Är det möjligtvis novembertröttheten som slagit till? Tycker att jag är trött precis hela tiden. Denna olidliga trötthet som får en att vara sådär riktigt jobbigt trött både morgon och kväll. Påverkad av mörkret givetvis.

För när solen är uppe och det är ljust så märker jag inte av det på samma sätt, då är livet som vanligt. Men så fort mörkret sänker sig så får jag för mig att det är dags att nanna. Då gäspar jag, sträcker på mig som en katt och slår mig helst ner i en soffa med datorn på magen eller en god bok. Tänder en brasa och tänker att jag nog är rätt trött ändå.

Det blir inte så mycket gjort på det viset. Så kan vi säga.

Men nu är jag på väg till jobbet, mörker eller inte. & på tåget är det kalabalik. En ryss sitter på fel tåg och vet inte riktigt vart han ska byta för att hamna rätt, en kvinna har rusat ifrån sin handväska på ett annat tåg och har varken pendlarkort, plånbok eller några andra väsentligheter med sig.

& på stationen. Poliser, sjukvårdare och någon som farit illa på något vis men som fick vård av många allerta sjukvårdare (fem sjukvårdare och två poliser och det hela verkar ha gått bra).

Men det värsta av allt? Bryggkaffet på Espresso house var slut.

Ni ser, mina prioriteringar är inte helt pk när jag är trött.
Det kan jag tyvärr inte ta något som helst ansvar för.

Trötthet, I tell you!Kommentarer

 1. Fantastisk bild.
  Känner också av tröttheten. Prioriteringa blir därefter. Man måste ju hantera tröttheten på något sätt

  SvaraRadera
 2. Bilden! Den är himmelens bra.
  Jag tror att mörkret har överrumplat oss denna höst. Varmt länge som gav oss luft att vara ute i ljuset. Omslaget till vintertid stal mer än tidigare, plötsligt blev det mörkt och rått.
  Hoppas du hittar ork och balans, en jul slinga kanske? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jisses, telefonen skrev lite som den ville. Ha överseende, tack.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg