Att övningsköra med kramp i fötterna


Hade ingen bild på en bil så det fick bli en kattbild ist.


Dåliga förutsättningar för en körlektion:

1. Sneakers med inbyggd häl
2. Skoskav
3. Stress att leta runt i stan efter ett par andra skor att köpa som skulle gå att köra i.
4. Paniken när man inte hittar.
5. Stressen att när man väl hittat ett par skor så måste man springa till bussen som tar en till körskolan. Hinner nästan inte.
6. Nya skor som inte är ingågna och lite hårda.

Ja ni ser, inte direkt drömscenariot för en övningslektion. Dessutom så var jag sjukt opepp inför dagens lektion då jag fick en ny körlärare förra gången som sågade mig längst med fotknölarna. Förvisso inte helt orättvist men jag blir så sjukt nervös med nya lärare. & detta var den tredje på tre månader.

Vet ni hur olika olika körlärare lär ut?

P_L_E_N_T_Y!

I alla fall. I dag gick det mycket, mycket bättre men efter ungefär halva lektionen fick jag kramp i fötterna, mitt på motorvägen! Det gjorde så jävla ont att jag knappt visste vart jag skulle bli av men jag kunde ju inte göra ett skvatt. & krampen satt i vilket till slut resulterade i lite motorstopp i en ganska besvärlig korsning/uppförsbacke (femvägskors) med rödljus och där foten & den nya skon lixom fastnade i mattan vid kopplingen. Så jäkla störigt när allt annat hade gått kanon.

Men men, körläraren trodde knappt att det var samma person som kört båda gångerna. SÅ nervös blir jag av en ny bil och en ny lärare som lär ut nya grejer och har andra saker för sig än den jag är van vid. Illa.

Krampen är fortfarande kvar, av och till och nästa gång blir det de mjukaste, skönaste mest ingågna sneakers med tunn sula jag kan hitta. & då ska det banne mig inte uppstå en masssa motorstopp för det brukar det väldigt sällan göra när jag kör i vanliga fall.

Men så, dagens lektion gick måhända ganska bra men aj jäklar va ont jag hade i fötterna. & de är ju ganska så väsentliga när det gäller bilkörning, de däringa fötterna.

Det är iaf vad jag har hört.


God natt!

Kommentarer

Populära inlägg