STHLM here we come

V-A-C-A-T-I-O-N

Well, det är några timmar till tills dess men redan nu känns det pirrigt och förväntansfullt inför min och Willes STHLM-resa i morgon. Vi ska bo och hänga med min fina vän Frida som för bara några månader sen införskaffade sig en egen lägenhet i STHLM. Vilket jag hört är rena lyxen. Men något ska man väl ha för att man är grym, precis som Frida är :-)

Ser fram mot en resa genom ett höstigt Sverige och några roliga timmar på tåget med Wille (hoppas, hoppas). Det kan ju bli helt kajko men det tror jag inte, Wille brukar vara lätt att umgås med. Lite spel, lite godis, lite läsning, lite konversation osv så är nog saken biff.

Jag hoppas att han tycker att det ska bli lika spännande som jag tycker, det var väldigt länge sen jag åkte tåg någon längre sträcka. Han har däremot åkt den där sträckan iaf minst två gång under sina sju levnadsår.

Så det kanske trots allt är jag som är mest förväntansfull, när jag tänker efter.

& STHLM för tredje gången i år, det är något alldeles rasande speciellt då jag under mina tidigare 37 år inte varit i STHLM mer än två ggr. Det går tydligen att lära gamla hundar sitta...

Men nu ska jag packa klart, och inse vidden av all packning jag kommer släpa på till och från jobbet i morgon. På tåg och av tåg, på tunnelbanor och upp för trappor. Jaja, så är det.

Over 'n out.


Kommentarer

Populära inlägg