& på den sjunde dagen varde det ljus på BlomstergårdenDet är schysst, riktigt schysst, men en takhöjd på 7,40 men det ställer till enorma problem gällande att hänga upp lampor. Så till den grad att vi inte kunnat sätta upp en endaste lampa på de riktigt höga höjderna på tre år.

Men nu så. Ett tak övervunnet, det högsta, det tuffaste, det vi behövde bygga en speciell ställning till. För när det är 7,40 i en trappa så finns det inga stegar i världen som funkar.

& när Johan hittade två snygga industrilampor så var han bara tvungen att köpa dem (som jag sagt innan, han har en riktig lampfetisch) och då blev det liksom nödvändigt att komma på något sätt att få upp dem. Annars är de ju tämligen onödiga inköp. Industrilampor gör sig sällan som golvprydnader.

& nu är den första upphängd och numero två skall strax hängas upp. & sen kommer vi ha ljus, ja ett helt galet ljus. Som om det vore mitt på dagen. Det blir mycket bra!

Den enda nackdelen kan dock vara att det nu syns hur skitiga väggarna är, små skavanker sen målningen, hur skitigt det är i trappan osv.

Jaja, C'est la vie!

Kommentarer

Populära inlägg