O som i OKTOBEROKTOBER

Vi kör "oktober som gått" tycker jag. Oktober genom bloggens historia.
Följ med!

NEW YORK 1 OKTOBER 2009

I oktober 2009 var vi i New York för första gången tillsammans. Det var bådas andra besök men alltså det första gemensamma. & efter det har vi fortsatt komma tillbaka. NY är vår stad och nästa gång vi ses är i juni 2014.


HALLOWEEN 30 OKTOBER 2009

I oktober samma år var vi på Halloweenfest och jag var utklädd till en ängel. Kläderna är inskaffade i San Diego 2008 då jag spenderade Halloween i Kalifornien.


RENOVERING 23 OKTOBER 2011

I oktober/november 2011 renoverade vi  i huset och då såg det ut så här. Kaos och grejer överallt. & så kunde vi inte ha det så vi drog till...


EGYPTEN 27 OKTOBER 2011

Egypten, femstjärning hotell, varmt och skönt. Men rädslan för att bli sjuk och tomheten på orten (en ort under uppbyggnad) la sordi på resan. & sista dagen blev Johan såklart jättesjuk, det verkar vara mer regel än undantag. Det var jättevackert, underbart vatten och service men jag skulle nog inte återvända.

WILLE 27 OKTOBER 2012

Oktober 2012 var lika vackert som i år och denna härliga bild knäppte jag när vi var på utflykt förra året. 


ROSOR 5 OKTOBER 2013

& årets oktober får representeras av de här fantastiska rosorna som gör mig alldeles knäsvag. Det är så otroligt vacka och magnifika att jag länge, länge kan sitta och titta på dem. Ta in deras underbara doft och njuta av det storslagna.
Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor. Bra va? För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.

Kommentarer

 1. Älskar bilden på Wille!! Färgerna, rörelsen, allt. Man hör nästan hur löven frasar när man ser den :) Du är så duktig!

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt inlägg. Fin bild på Wille, det är så mycket färg och liv i den. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Häftigt! Superfina bilder och en go tolkning på bokstaven!

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg