När champagnen varken är torr, kall eller gratis,
Torsdag

Usch, det har varit två sådana där dagar ni vet. Då allt bara verkar gå åt skogen och himlen är tung och grå, fastän det inte finns ett moln på himlen.

Men.

Man får ju acceptera att det finns sådana dagar också, livet är ju tyvärr inte bara rosor och champagne, det är taggiga rosor och köbechampagne också. Lite sämre men man överlever.

Men nu hoppas jag iaf att ett av alla de orosmoln som funnits där på den gråmulna men molnfria himlen är löst och att det blir lite lugn och ro. & på de andra fronterna, tja, livet är ju som det är, man får ta det onda med det goda och försöka ro det i land i alla fall.

& för att underlätta det där roendet så ska vi nu äta middag med fina vänner och förhoppningsvis få skratta bort det där som skaver och som ändå kommer ordna sig till slut, för det gör ju det. Ordnar sig alltså. Man får bara ha tålamod och ge det lite tid och inse att det finns inte en quick fix för allting, vissa saker måste få ta tid om det ska bli bra. Om det ska bli rätt och riktigt.

Så jag bidar min tid, äter en god middag med familjen och vännerna, omsluts av värmen som finns där och som sakta mjukar upp axlarna och den spända käken och som får mig att glömma bort det jag oroar mig för för några timmar. & när jag väl kommer på det igen så kommer det vara lite längre bort och inte lika taggigt i medvetandet.

& i morgon är det fredag och vi ska få vår skorstensinsats inspekterad och förhoppningsvis godkänd och på kvällen blir det eldningspremiär och då kommer det sista tunga falla från mina axlar.

Det blir bra det.
Kommentarer

  1. Nog önskar man sig en quick fix mellan varven men som du säger, det ordnar sig ändå. Hoppas att det som skaver ordnar sig snabbt.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg