Morgonstund har guld i munFREDAG

Sedär, då var det visst fredag igen. Vart tar tiden vägen? Tycker det är sjukt märkligt hur det ibland kan gå så snabbt att man knappt hinner med. Tyckte det nyss var måndag och nu är det fredag och alldeles strax helg igen.

Fast jag ska inte klaga, jag tar hellre snabba, roliga och intensiva dagar än tråkiga, sega och lugna. Sen vill jag givetvis kanske ha en bra blandning av de där två. Det är trots allt väldigt skönt att ha långa, sega dagar i soffan framför tvn med en bra serie och bara slappa.

Önskar lite sånt i helgen, lite slapp och lite intensitet. Så att man känner sig utvilad men ändå fylld av energi. Det är den bästa blandningen.

& vi ska starta helgen med att elda i den öppna spisen, som inte är en öppen spis längre utan en spis med en spiskassett, och dricka något gott och mumsa på något smaskigt. & sitta framför den varma brasan och uppskatta den vackra elden där innanför glaset. Kanske lyssna på Monica Zetterlunds ljuvliga jazzstämma och prata om hösten och den analkande vintern. & sen blir det kanske något eller några avsnitt av Breaking Bad som vi på inrådan av synnerligen bra människor fått förklarat för oss att vi måste se.

& det känns väl som en alldeles utmärkt fredagskväll om jag får säga det själv.

Men nu är det dags att jobba.

Ha en underbar fredag gott folk!Kommentarer

  1. Vilken stämningsfull bild du bjuder på med den kaffekoppen!
    Önskar dig detsamma och nu försvann solen så nu ska det eldas i braskaminen här!
    Kram M.E

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg