L som i Ljusbrunt hår





Hej & hallå!

Det är ju L idag och jag hade inget bra L så jag fick lira med det lite. Så det blev alltså ljusbrunt hår. Så att jag kan visa min nya frisyr som jag är så happy över. Det var riktigt länge sen jag gjorde något bra med mitt hår, förutom lite uppsättningar etc så har de senaste åren sett exakt likadana ut. Nog med det nu. It's over!

Hösten är här och en ny frisyr och framförallt färg (för frisyren är väl kansek inte så himla ny direkt) var absolut på sin plats.

& så här ser jag ut, lite cendrefärgat hår, lite uppklippt i längderna kring ansiktet och rundat på ryggen för ett "tjockare" intryck. & det känns som om färgen passar mig, gissar att min egen originalhårfärg kanske inte ligger så långt från sanningen nu (fast dassigare). Fast jag vet inte, har inte sett min riktiga hårfärg sen jag var femton år tror jag.

Men så här ser jag ut nu och jag är sjukt nöjd och alla frisörer i salongen kom fram och skulle titta på färgen och känna och de oooades och aaades och frågades vad för färger som använts etc. Kul :-) Duktiga frisören Petra fick ett "Bra jobbat" av mig när vi var klara.

Men nu måste jag slita mig från datorn, vi ska på middag i VH hos Henrik & Jaana, och det ska som vanligt bli alldeles fab. Stickad glittertröja, svarta tighta byxor och ett par ljus mockaboots ska få göra mig sällskap den här kvällen.

Hoppas att ni har en underbar lördag vänner!

Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor. Bra va? För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.



Före & efter



Kommentarer

 1. Det var snyggt med den färgen på dig, ha det bra Karin

  SvaraRadera
 2. Dina ögon lyftes fram hur mycket som helst i den här nya färgen! Ursnyggt helt enkelt.
  Ha en fortsatt fin lördag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sandra! Hoppas du har en bra helg!

   Kram

   Radera
 3. L som i Ljusbrunt var ju en jättebra idé så vi fick se hur himla fin du är!
  Jättesnygg färg som du passar superbra i!
  kram M.E

  SvaraRadera
 4. Wow. Vilken skillnad. Tycker du är makalöst snygg i båda färgerna, men det ljusbruna ser väldigt elegant ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina fröken Pi! Du är allt för snäll :-)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg