Jul på IKEA 2013JUL PÅ IKEA 2013

NU har IKEA släppt sina julsaker fria, i alla fall på varuhuset i Älmhult. Det är traditionellt med inslag av modern. Jag har dock valt att ta med de mer traditionella bilderna.

Jag gillar äpplena och knäckebröden. & de fantastiska marsipankreationerna som hade varit fantastiskt roliga att göra om jag bara åt marsipan... & kronan med kulor är ju magnifik, men den går inte att köpa, det är en säljbild för att sälja kulorna, om jag inte förståt fel. Annars hade jag gärna hängt den över vardagsrumsmatsalsbordet (om jag hade en lång stege naturligtvis) och allra helst haft levande ljus i den som komplement.

Men jag kommer nog inte handla så mycket från IKEA i år. Vi har massor av julsaker och det kommer in ett fåtal grejer per år och då får det vara väldigt speciella julsaker. Men det är alltid härligt att titta på julsakerna, oavsett om jag köper dem eller ej. Även om det kanske är i tidigaste laget.

Även för mig :-)


Alla bilder från IKEA FANS Sveriges FacebooksidaKommentarer

 1. På den trötttaste av alla utmattande tvärdagar lägger du ut ett fantastiskt inlägg, Heléne! Tidigt eller ej, jag behöver mycket jul i närheten nu. Kanske det är så att en liten tomte ska petas ner i fickan för att förgylla alla stunder. Nu vill jag verkligen åka till IKEA. Tack!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaha då var det dags att börja spana in julgrejer, tänk att det alltid är så mysigt även om det känns som det är väldigt långt kvar till jul. Karin

  SvaraRadera
 3. Tack för inspirationen, även om det är lite tidigt :-)
  Allt ljus som julen kommer med är så efterlängtat vid den tiden - och det jag gillar mest med julen.
  Ha en go tisdag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg