J som i Johan
JOHAN

Min man, min vän, min trygghet i världen.

Den finaste, ödmjukaste och bästa människa jag känner. Den jag litar på i alla situationer och under alla omständigheter. Den jag somnar tätt omslingrad ihop med varje natt och vaknar lite mindre omslingrad med varje morgon. Den jag kan vara arg på men ändå alltid älska. Den jag kan sucka över men alltid tycka om. Den jag älskar så att hjärtat bultar lite extra när jag ser honom.

Mannen. Han. Johan.

Det är få förunnat. Det är ju det. & jag är lyckligt lottad, jag vet det. Att ha någon som honom vid min sida, som fixar och donar så att jag ska ha det bra, som är den bästa av pappor och den underbaraste av män. En fin vän och granne. En bra chef och coach.

Han är den som ibland kommer upp med frukost på sängen när jag minst väntar mig det, den som handlar söta presenter åt mig när han är bortrest. Men främst är han min kämpe, den som jag alltid har bredvid mig i alla lägen. Den som står vid min sida no matter what.

Min man, min älskade, min bästa vän.

LOVE YOU! 


Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor. Bra va? För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.


Kommentarer

 1. Oj, vilken kärleksförklaring. Vad härligt!
  Jag är också en av de lyckliga med en sån man vid min sida. En som stått där bredvid mig i snart 26 år...
  Lycka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj 26 år! Imponerande. & underbart! Kram

   Radera
 2. När kärleken hamnar rätt är den fantastiskt. Som hos er. <3 (Hos mig och min fine man också såklart. Och våra barn.)
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Han ser så otroligt fin ut. Ni är ett sååå fint par. Vilken fantastisk kärleksförklaring. Det är ju så det ska vara. När man hittat rätt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina! Du är så snäll och skriver så fina saker. Kram

   Radera
 4. Vilken fin kärleksförklaring !! Lycka!! Kram Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg