F som i Frukost


FRUKOST

Inte längre den bästa måltiden på hela dagen. LCHF kan nog vara både himmel och helvete när det kommer till frukostar. Nog för att jag gillar pannkakor och äggröra men inte hela tiden. Men på helgerna är det trevligt, en extra krämig äggröra, rörd till en gul perfektion (extra äggulor ger den fina färgen) som bombaderar smaklökarna till fullo. En god kopp kaffe med mjölk, ett glas Celsius och kanske en god & het korv till det.

Men jag saknar Cornflakes med mjölk och socker, ett gott, mjukt bröd med en fin bit skinka på och med lite senap ovanpå. Juice, jag saknar min Proviva. Havregrynsgröt. Rostbröd med apelsinmarmelad. Mmm. Men men, sånt är livet, i alla fall just nu. & iom att jag inte äter sånt där så är jag heller inte småsugen på en massa saker resten av dagen, vilket är skönt. Det blir mycket mindre fokus på mat och godsaker. & det tackar min mage mig för (min hjärna däremot är inte lika tacksam märker jag).

Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor. Bra va? För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.Kommentarer

 1. Frukost är gott! och Lchf har många goda recept :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Får jag bara en latte är jag nöjd.

  SvaraRadera
 3. Ja lite enformigt kan det bli.. Jag har ätit LCHF länge men äter nu mer GI-mat vilket underlättar till frukost. Men turkisk yoghurt och bär är ju gott! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Jag har också Frukost i mitt bidrag idag! Men någon LCHF are är jag inte, även om jag försöker att inte äta bröd varje dag.
  Bröd är ju bara så gott att jag inte klarar av sluta med det!
  kram M.E

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg