D som i Drömmar

DRÖMMAR

När hösten drar in med sin genomträngande kyla och knastriga löv som dansar i den isande vinden brukar jag drömma mig bort till varmare länder, mjukhet och avkoppling. Det är något med den här kylan, den stressar mig så att jag blir spänd i hela kroppen och inte riktigt kan slappna av.

Men det finns inte utrymme för varma länder så då får man drömma om ställen lite närmare hem.

Så jag drömmer att varma oljor, mjuka händer, en alldeles perfekt upphettad bastu och varma bad skulle få min kropp att tina upp, att må bra. & sen mjukt bäddade sängar, god mat och havspromenader. Lågmälda samtal och avkopplande musik, en drink vid den öppna brasan.

Det är vad jag drömmer om när jag huttrande går mot jobbet på morgonen och undrar hur fasen det blev så kallt helt plötsligt. Ni vet, då ingen jacka i världen tycks kunna värma upp ens kalla lekamen.

Då. Då vill jag ha mjuka händer och varma bad. & en perfekt uppvärmd bastu.

Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor.

Bra va?

För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.Kommentarer

 1. Oj, vilken bild! Och härliga drömmar!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Så fina drömmar och egentligen är det ju drömmar som också går att uppfylla! Ha en fin helg! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Det drömmer jag också om. För precis som du är jag inte gjord för kyla. Stressande var rätt ord. Och jag drömmer också om varma bad och mjuka händer och lågmälda samtal och ett riktigt gott vin. Ha en fin helg. Makalös bild

  SvaraRadera
 4. Fin drömbild och jag måste också skriva att din tårta är helt sjukt cool, Finfin fredag på dig Karin

  SvaraRadera
 5. Det är också det som mina drömmar oftast består av. Dagdrömmer alltid om varma länder med hav och soliga stränder. Ibland blir dock drömmen sann så jag ska inte klaga men längtar gör jag ändå, alltid...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild! Drömmar är härliga, de håller mig flytande den värsta dagen.
  Stor kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg