B som i ...


BAKA

Nu när det är rosa oktober och allt så tycker jag att ni kan passa på att baka den här smarriga tårtan (om man nu inte äter enligt LCHF, som jag gör, för då är det katastrof *s*) och i stället för att färga bottnarna i regnbågsfärger så färga dem i olika nyanser av rosa. Sen kan man färga fluffet rosa om man vill, plus pryda hela tårtan med rosa bandet i marsipan eller sugar paste eller vad man nu kan tänkas vilja ha. Det finns mängder av roliga saker att pryda en sån här tårta med, fantasin har inga gränser.

Det tar lite tid men det är helt klart värt det för en sån här tårta är rolig att baka. HÄR hittar ni receptet på min variant här ovan.
Detta inlägg är ett bidrag till Sara & Malins fotoutmaning under oktober månad. För varje kommentar jag får på mina A-B-C-inlägg skänker jag en krona till Cancerfonden och på fredagar kommer det finnas en extra rosa touch och då skänker jag två kronor.

Bra va?

För att se ytterligare deltagare, surfa in hos Sara & Malin och se hela deltagarlistan.Kommentarer

  1. Men wow vilken skapelse!!! Så himla fin att se på!!

    SvaraRadera
  2. Den tårtan ser ju så himla god ut! Sonen har önskat en sån (och jag hoppas att han hinner glömma den på de långa månader som är kvar).
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg