Att titta in.


GODER AFTON.

Nyss hemkommen från en helg i Skövde, sjunker jag längre och längre ner i den mjuka soffan. Kroppen & sinnet slirar lite lagom i otakt efter dagens långa övningskörningspass. Tre timmar vilket blev ca 30 mil bakom ratten har jag checkat av idag. & det känns, hjärnan är lite mosig, jag gäspar snart käkarna ur led och kroppen känns lite stel.

Men, va roligt det är, även om det, som idag, regnade 95% av tiden och det var farligt läskigt att köra om stora lastbilar på smala 2-1-vägar när det sprutar vatten från alla håll och kanter, och bilar som körde utan bakljus och framljus alternativt hade bromsljusen på hela tiden.

Men vet ni, jag fixade det, även om det var läskigt så gick det hur bra som helst. & det får jag ju vara väldigt nöjd och glad för och då är det ok att kroppen helst skulle tvångshångla upp Beach House lakanen i brygga och få vila upp sig i tio timmar. Minst. Så alldeles strax är det den här lilla chauffören som kryper till kojs.

Innan dess tänkte jag dock ge er en liten uppdatering, eftersom det var så fasligt länge sen jag skrev (skippade datorn i helgen) & vackra höstbilder från Butik Östergården som vi besökte igår får bli dagens bilder.  Där möttes vi av hösten (utomhus) och vintern (inomhus) och bilderna ovan är tagna ute på gården som sprakade av höstens allra finaste färger. Helt klart värt ett besök. Även om min enorma shopping endast bestod av två små doftljus. Good enough for me.

Men nu är det nannedags!Kommentarer

Populära inlägg